+31653151208 info@safehavenmusic.nl
Selecteer een pagina

Over Ons

Music for Christ

Of het nu een orkest met blazerssectie, strijkers en professioneel combo is, een kernkoor wat veelzijdig ingezet wordt of groepen met fantastisch zangtalent die je telkens iets nieuws laten ontdekken in een veelvoud aan stijlen: het vindt allemaal plaats onder de verzamelnaam MUSIC FOR CHRIST.

Nu kerken weer open zijn en evenementen weer van start gaan, staan deze groepen te trappelen om aan de slag te gaan.

Het MUSIC FOR CHRIST ORCHESTRA en KERNKOOR zijn inmiddels al een zeer lange tijd actief en hebben van veel concerten een ware belevenis gemaakt. Internationale en Nationale artiesten genoten van de samenwerking met het orkest, en dan hebben we het niet over de minste! Graham Kendrick, The Hoppers, David Phelps, Ernie Haase and Signature sound, Don Moen, Wes Hampton, Russ Taff, Marshall Hall, Marcel en Lydia Zimmer,Jonny Boston, Remko Harms allemaal maakten ze gebruik van het Music For Christ orkest.

Het orkest bestaat uit een strijkers, blazerssectie, concertslagwerk en een uitgebreid professioneel combo. Totaal 36 ervaren musici.

Het MUSIC FOR CHRIST KERNKOOR wordt regelmatig ingezet bij concerten, kerkdiensten en andere evenementen. Soms in combinatie met het MUSIC FOR CHRIST ORCHESTRA en soms zelfstandig, begeleid door een live combo of alleen piano. De 22 zangers komen uit diverse kerkelijke richtingen alsmede uit het hele land.

Alle zangers zijn geselecteerd.

Zowel het koor als orkest zijn te boeken voor avondvullende solo-optredens van welke christelijke aard ook.

Voor 2023 zijn wij reeds volgeboekt voor 2024 kunt u gerust contact opnemen.

Music for Christ is ambassadeur van World Vision

Wie interesse heeft in het kernkoor of het orkest of samen kan ook terecht op www.zingenindekerk.nl

 Facebook pagina (https://www.facebook.com/MusicforChristGroups.nl), via email (aad@selmer.nl) of telefoon (06-53151208).

Remko Harms

Op 5 november 1981 kreeg de wereld er een geboren zanger bij: de Nederlander Remko Harms. Zijn eerste solo-optreden was op zesjarige leeftijd. Hij zong toen in de kerk het lied “Als de lichtjes doven van Kinderen voor Kinderen. De staande ovatie in de rol van “Kurt” in The Sound of Music, deed hem beseffen dat hij dit applaus nooit meer los kon laten. Een Conservatorium opleiding volgde en zijn muzikale carrière was begonnen. Workshops, Musicals, Theaterproducties, LA The Voices een diversiteit op muzikaal gebied met vele hoogtepunten. Een aantal hiervan zijn deelname aan het TV programma “Op zoek naar Joseph” voor de hoofdrol “Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat”.

Een persoonlijk hoogtepunt was het duet met niemand minder dan Barbra Streisand tijdens haar twee concerten in de Ziggo Dome een staande ovatie en een geweldige muzikale ervaring. Toen Remko de rol van de Rattenvanger speelde in “Rembrandt de Musical” kwam hij in contact met producer/componist Jeroen Englebert. Deze ontmoeting leidde jaren later tot een samenwerking waaruit twee hele bijzondere liedjes zijn voortgekomen. “When He Calls My Name” en “Identity”. Met “When He Calls My Name” heeft Remko in 2016 met veel succes een optreden mogen geven in het populaire Amerikaanse TV programma “Hour of Power” met gastheer/pastor Bobby Schuller. Dit optreden heeft geresulteerd dat Remko tot op heden bijna jaarlijks of in Nederland of in Amerika bij het programma Hour of Power een gastoptreden mag verzorgen. Het lied “Identity” hierin laat Remko het summum van zijn vocale kunnen op indrukwekkende wijze horen. Stedman Graham, de partner van Oprah Winfrey, was zeer onder de indruk van Remko die dit lied zong bij één van zijn seminars in Nederland, waar hij zijn boek “Identity Leadership” presenteerde.

In de Corona periode en na 20 jaar vele muzikale kilometers te hebben gemaakt voelt de samenwerking met Hour of Power, The Choir Company en het programma Nederland Zingt van De EO, als thuiskomen. De huidige samenwerking met Music For Christ Choir & Orchestra onder leiding van Aad Contze hebben geleid tot “Safe Haven Music”. Onder deze naam komen er dit jaar een aantal prachtige concerten met in de eerste reeks concerten Linda Wagenmakers als gastartiest. Remko volgt nu zijn muzikale hart en staat op het pad waar hij wil zijn.

    Nieuwsbrief

    Altijd op de hoogte blijven van de agenda van de Safe Haven Music optredens? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Copyright © 2024 Safe Haven Music